Maand: april 2017

Het oplaten van ballonnen

Er wordt veel gespeculeerd over het oplaten van ballonnen in de lucht. Ook wij als Oranjevereniging Heukelum hebben vorige jaar en ook nu weer berichten ontvangen van mensen en milieuactivisten. Daarom heeft de Oranjevereniging Heukelum dit jaar speciaal ballonnen en touwtjes die biologisch afbreekbare zijn, ook de ballonkaartjes zijn zo ontworpen dat ze volledig afbreken

Koningsdag 2017

Deze dag is er springkussen en wordt er geschminkt voor de jeugd. Tijdens het middagprogramma zal een goochelaar ons doen laten verbazen. DJ JO verzorgt de muzikale ondersteuning. 09:30 Ophalen ballonnen. 09:45 Vertrek met muziek naar de muziektent voor de aubade. 10:00 Aubade. 10:30 Ballonnen oplaten aan de Loswal. 11:00 Kinderspelen. 13:30 Beachvolleybal. 18:00 Prijsuitreiking.